Happiness project: dag 1

Af en toe zijn er van die momenten in je leven dat het lijkt alsof alle dingen in het universum tegen je zijn. En dan heb ik het nog niet eens over de brandhaarden en verschrikkingen een paar duizend kilometer hier vandaan of een vliegramp die voor een zomer zorgt die je nooit zult vergeten.

Nee, kleine dingen in je eigen leven kunnen voor behoorlijk wat reuring zorgen. Negatieve situaties op je werk, een totaal verwaterde tweede zomermaand, een halve relatie waar geen vooruitgang in lijkt te zitten… En zo kan ieder voor zich nog duizend andere zaken bedenken.

Ik ga in de tegenaanval. Vandaag is het de eerste dag van een nieuwe maand en ik ga deze maand tackelen met mijn eigen HAPPINESS PROJECT :-)

Het is niet nieuw, niet origineel. Maar ik ga proberen elke dag van deze septembermaand iets te doen, te maken, te zien, te zien, te lezen, te voelen wat me heel erg blij maakt. En dat ga ik op deze site van MooieMaandag bijhouden. Er is geen plan, geen structuur, geen richtlijnen, alleen een klein lijstje van dingen die ik zou kunnen doen de komende maand. Misschien doe ik straks een beroep op jullie om met idee├źn te komen, maar het zou toch raar zijn als ik niet 30 dingen kan bedenken die me gelukkig maken… Ons sal sien!

Vandaag is in elk geval al gelukt!

Zelfgebakken (glutenvrij) brood vers voor het ontbijt. Beter kun je de dag toch niet beginnen. En de zon schijnt schijnt zowaar een beetje, dus ik ga deze maand vol goede moed van start. Tot morgen…

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.