Dag 4: Eten!!!

Dag vier alweer. En ik vind het steeds leuker worden. Het is fijn om na het werk te bedenken wat je kunt doen om je dag een beetje speciaal te maken. En er komen steeds meer nieuwe ideeën naar boven borrelen. Ik had al een klein lijstje gemaakt voor de inspiratieloze dagen, maar elke dag kan ik er minstens één nieuw ding bij schrijven. Straks blijkt nog dat ik moeiteloos ook de volgende maand kan vullen…

Vandaag eindelijk bij de delicatessenwinkel van de Griekse Caterina binnengestapt. We kennen elkaar al een aantal jaren, maar ik had de winkel nog niet van binnen gezien. Nu fietste ik er langs op weg naar huis en moést  even afstappen. www.olivity.nl

Sfeervolle winkel met heerlijke producten die Caterina ook voornamelijk zelf maakt. Ik kon niet met lege handen naar huis gaan natuurlijk.

Vanavond had ik dus een heerlijke quinoa salade op m’n bord.

Quinoa salade op z'n GrieksMaar ik heb zelf ook nog even in de keuken gestaan om iets te maken. Ik wilde namelijk al lange tijd citroenlimonade fabriceren en dat is nu gelukt! En met een simpel recept voor iedereen:

  • 100 ml citroensap
  • 50 gr suiker
  • eventueel wat muntblaadjes

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.