Dag 10: een lot

Een lot. Wie hoopt er niet op een leuk bedragje. Wat zou jij ermee doen: met €100,- of een paar duizend of misschien een ton of zelfs een miljoen? Nou ik weet het wel, 99% zeker, als het meer dan een paar duizend is ;-)

Ik heb een droom en een passie en de combinatie daarvan hoop ik te kunnen realiseren zodra de mogelijkheid zich voordoet. Een huis in Portugal, met een grote tuin, ruimte voor kippen, een hond, bijen, misschien een kat en een paar alpaca’s. Ruimte ook om gasten te ontvangen die ik graag wil verzorgen, verwennen met een fijne kamer en een mooi ontbijt. Een keer in de week ga ik koken, wie mee wil eten kan dat tegen een kleine vergoeding. Aan tafel ontstaan interessante en gezellige gesprekken. In de tuin is plaats voor een mooie moestuin en een bloemenveld voor de verse boeketten in het huis. Er staan fruitbomen waarvan ik de oogst gebruik voor m’n jams, chutneys en limonades. En er is genoeg plek voor kinderen om te spelen, een hut te bouwen, te picknicken. Eens in de zoveel tijd organiseer ik een compleet verzorgde creatieve week, waarbij een kunstenaar zijn passie, technieken en verhalen deelt met een groepje enthousiaste amateurs. Ik regel alles, de gasten genieten. Hangmatten, vuurkorven, blinkende sterrenhemels, klinkende glazen, lachende gezichten, een ontspannen sfeer en blije mensen…

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.